Kiropraktisk Klinik Hadsten

Sundhedshuset, Østergade 3, 8370 Hadsten
Tlf 86 98 12 34
Hadsten Sundhedshus

Massage

Massagen er rigtig god som supplement til den kiropraktiske behandling. Den fjerner spændinger og ømhed i musklerne og forbedrer blodcirkulationen, så der kommer ilt og næringsstoffer til celler og væv. Samtidig udskilles affaldsstofferne fra muskelvævet.
Når man har ondt i ryg, nakke eller andre steder i kroppen, spænder man ofte i musklerne, og prøver at kompensere med andre dele af kroppen for den ømme del. Dette kan mærkes som en muskelømhed eller smerte, også efter at leddene er løsnede. Ved også at løsne muskulaturen øges og forlænges effekten af den kiropraktiske behandling i mange tilfælde.
Mange har arbejdsstillinger, der medfører muskelspændinger eller myoser i ryg eller nakke og skuldre. Dette kan lindres ved massagen, og måske forlænge den periode der ligger mellem de nødvendige besøg hos kiropraktoren.
Er man meget spændt i musklerne efter en længere periode med smerter, kan det være en god ide at blive masseret før den kiropraktiske behandling, så den kan udføres mere effektivt. Spørg din kiropraktor.
Massørerne kan også anvende "cupping" som del af behandlingen.

Massage
Musklerne får en tur hos vore massører
Massage

© 2023 Kiropraktisk Klinik Hadsten