Kiropraktisk Klinik Hadsten

Sundhedshuset, Østergade 3, 8370 Hadsten
Tlf 86 98 12 34
Hadsten Sundhedshus

Laser terapi

Laser terapi accelerer og øger helingsprocessen, når ledbånd, muskler og sener gør ondt.

Overbelastning af sener, muskler og ledbånd vil på et eller andet tidspunkt føre til, at der opstår irritation, og at det belastede område bliver smertefuldt. Begge dele føles som noget ubehageligt, men det er egentlig bare en kropslig reaktion på at få en ændring sat i gang for at få det bedre.

En irritationstilstand kan f. eks. være en tennisalbue, akillessenebetændelse, en fibersprængning eller en forstuvet finger. Det vil typisk gå bedre af sig selv, efter en periode med ømhed og hævelse. Men nogle gange går det ikke helt så nemt, og i de tilfælde vil helingsprocessen blive væsentlig fremskyndet ved at behandle det beskadigede område med laser.

Det er et laserlys med en frekvens på 800-980 nm, som kan øge aktiviteten af de kemiske processer, der er involverede i reparationen af et overbelastet område. Det sker ved, at iltoptagelsen øges, og de celler i den menneskelige krop, der er ansvarlige for at lave nyt væv, bliver meget mere aktive.

En behandling med laser terapi foregår som regel over 2-3 uger, hvor der skal belyses med laser 4-6 gange, før en bedring kan konstateres. Kiropraktisk klinik i Hadsten har tre Class IV laser 980 nm 3000 mW .

© 2023 Kiropraktisk Klinik Hadsten